Velilerimize Önemli Duyuru

Velilerimize Önemli Duyuru

18.09.2023 145

Sayın Velimiz,

Çocuklarınızı güvenerek teslim ettiğiniz okulumuzda birinci önceliğimiz öğrencilerimizin sağlığı ve güvenliğidir. Milli Eğitim Bakanlığının 81785959 sayılı 21/08/2023 tarihli genelgesi gereğince okulumuzda bazı düzenlemeler yapılmıştır. Buna göre;

1.    * Velilerin okul ziyaretleri ve öğretmenlerle görüşmelerinin daha nitelikli, düzenli ve sağlıklı olması için ziyaretler eğitim öğretim faaliyetlerini aksatmayacak şekilde öğretmenlerden randevu alınarak yapılacaktır.

2.     * Planlanan görüşme ve toplantılar dışında velilerimiz okul bina ve bahçesinde bulunmayacaktır.

3.    *  Ana sınıfları da dahil okul giriş ve çıkış saatinde veliler, çocuklarını okul bahçe kapısı dışında teslim edip teslim alacaklardır.

4.     * İdare ile yapılacak görüşmeler öğrencilerimizin derse giriş saati olan 08:30’dan sonra gerçekleştirilecektir.

5.    *  Öğrencilerin giriş ve çıkışları tek kapıdan yapılacaktır. Güvenlik zafiyeti nedeniyle diğer kapılar açık tutulmayacaktır.

 

Giriş çıkış saatlerinde yaşanabilecek yoğunluğu engellemek adına araçlarınızı giriş kapımıza yakın yerlere park etmemeniz tüm öğrencilerimizin güvenliği için daha uygun olacaktır.

Yapılan tüm düzenlemelerin öğrencilerimizin daha huzurlu bir ortamda eğitim öğretim görmesi için olduğunu hatırlatır, iş birliğiniz ve anlayışınız için hepinize teşekkür ederiz.