Meram Mehmet ve İbrahim Çelik İlkokulu

Vizyon: Vizyonumuz Öğrencilerimizin ; Bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini, Bilgili, becerili,özgüvenli olmalarını, Çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını, Gelişen tekno­lojiyi izleyip kullanabilmelerini, Liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın, bireyler olmalarını sağlamaktır.

Misyon: Misyonumuz Bilim ve teknolojinin farkında olan, Değişime ve gelişime açık, Kendine güvenen, Üreten,buluş yapan ve güçlerini fark eden, Öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, Değerlerini yaşayan ve yaşatan, Hoşgörü sahibi, farlılıkları zenginlik kabul eden, Yüksek moral değere sahip, Katılımcı, kendini sorgulayan, Etkili ve nitelikli, çağdaş, bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Isınma: Kalorifer ( Doğalgaz )
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Harmancık ve Lalebahçe Mahallelerinin değişik yerlerinden servislerle öğrencilerimiz okula gelmektedirler.
Sportif Etkinlikler: Geleneksel Çocuk Oyunları, Futbol Turnuvaları
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Beyaz Bayrak Projesi, Durakta Matematik Projesi ( eTwinning )

Telefon - 0 (332) 327 0530

WEB - https://micelik.meb.k12.tr

Adres - Harmancık Mahallesi Harmancık Caddesi No 14 Meram/Konya

Yerleşim Yeri - Konya İli - Meram İlçe Merkezi

Adres - Harmancık Mahallesi Harmancık Caddesi No 14 Meram/Konya

Ulaşım Kozağaç(12),Toki(84),Hatıp(13),88,11,13 Otobüsleri ile Pazartesi Pazarı-önündeki durakta(219 nolu durak), Harmancık otobüsleri ve Harmancık dolmuşları ile 178 Cami Sokak durağında inilerek okulumuza ulaşım sağlanabilmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 5 km uzaklıktadır.