Mümin ÜNLÜKAÇAR - Okul Müdürü

• 15.12.1976 yılında Konya´ da doğdu.

• 1983-1988 Konya Meram Ali Taşoluk İlkokulu

• 1988-1989 Konya Meram Havzan Nuraniye Kuran Kursu Kuran Kerim ve Hafızlık Eğitimi

• 1989-1995 Konya İmam Hatip Ortaokulu ve Konya İmam Hatip Lisesi

• 1997-2001 Konya Selçuk Üniversitesi Eğitim Fakültesi

• 2013-2015 Necmettin Erbakan Üniversitesi - Eğitim Bilimleri Enstitüsü - Eğitim Yönetimi Teftişi Planlaması Ekonomisi bilim dalında yüksek lisans bitirdi.

• 2001 yılında Siirt’ te öğretmenliğe başladı.

• 2001-2007 Siirt-Kurtalan öğretmen ve idareci olarak görev yaptı.

• 2007-2020 Konya da çeşitli okullarda idarecilik yapmış olup halen Meram Mehmet ve İbrahim Çelik İlkokulunda Okul Müdürlüğü yapmaktadır.

•  Evli iki çocuğu vardır.

• İngilizce ve Arapça bilmektedir.

• Bilgisayar, yazılım, donanım ve web tasarım bilgisi iyi derecededir.

• Eğitim-öğretim ile ilgili etwinning ulusal ve uluslararası proje dâhil çeşitli projeler yazmakta olup bu projelerin uygulanması üzerine çalışmaları bulunmaktadır.

• Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Meram İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce yürütülen projelerde yürütme kurulu üyesi olarak proje çalışmalarında görev yapmaktadır.

• Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü Eğitimde Yeni Yaklaşımlar eğitici formatörü olarak eğitimcilere yönelik Eğitimde Yeni Yaklaşımlar üzerine çalışmalar yapmaktadır.

• UNICEF ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ortaklaşa yürütülen Kapsayıcı Eğitim kursunu alarak Kapsayıcı Eğitim Eğitici formatörü olarak Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından okul yöneticilerine yönelik olarak Kapsayıcı Eğitim Yöneticilierin Eğitici Eğitimi Kurslarında eğitim görevlisi ve eğitim yöneticisi olarak seminer ve kurslar vermiştir.

• Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Meram İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde aday öğretmen, engelli aday öğretmen, şehit yakını aday öğretmen ve aday memur eğitimi ve yetiştirilmesi üzerine aday öğretmen yetiştirme üzerine koordinatörlük, seminerler, eğitim görevlisi ve eğitim yöneticiliği gibi görevleri sürdürmektedir.

• STK, hayırseverler işbirliğiyle Konya ve çeşitli illerdeki ihtiyaç sahibi öğrenciler ve ailelerinin okul, ayakkabı, giyecek yiyecek maddi ihtiyaçlarının giderilmesi üzerine faaliyetler ile yine ihtiyaç sahibi öğrenci ve ailelerine yönelik proje çalışmaları, kurs seminerler verilmesi üzerine çalışmalar yapmaktadır.

• Türkiye Futbol Federasyonu tarafından verilen kursta başarılı olarak futbol hakemliği yapmıştır.

• Güncel eğitim ile ilgili ve teknolojik konular üzerine makale ve köşe yazıları yazmakta olup aynı zamanda şairdir.

• "Hayat Boyu Öğrenme" isimli kitabı ve "Gönülden Dökülenler Şiirlerim" isimli yazmış olduğu kitapları vardır.

•  Uluslararası hakemli yabancı dergilerde 2 adet ve ulusal hakemli dergide 1 adet eğitim-öğretim üzerine yazmış olduğu makaleleri vardır.

(332) 327 0530 Eposta